Connect with us

Hi, what are you looking for?

ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Συνελήφθη άνδρας μετά από επίθεση που δέχθηκε ο σχολιαστής του Sky Sports Ρόι Κιν στο Emirates Stadium

Ένας 42χρονος άνδρας συνελήφθη ως ύποπτος για επίθεση μετά από ένα φερόμενο περιστατικό κατά τη διάρκεια της νίκης της Άρσεναλ με 3-1 επί της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ την Κυριακή.

Είχε προηγηθεί η κυκλοφορία υλικού στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης που έδειχνε τους σχολιαστές του Sky Sports Μίκα Ρίτσαρντς και Ρόι Κιν να εμπλέκονται σε διαπληκτισμό με ένα άτομο.

Ο πρώην αρχηγός της Γιουνάιτεντ Κιν φέρεται να ήταν το φερόμενο θύμα της επίθεσης.

Το Sky Sports αναφέρει ότι ο Ρίτσαρντς “ενεργούσε για να εκτονώσει μια κατάσταση”.

“Η αστυνομία ερευνά ένα περιστατικό στο Emirates Stadium την Κυριακή, 3 Σεπτεμβρίου, κατά τη διάρκεια του οποίου ένας άνδρας δέχθηκε επίθεση”, ανέφερε σε ανακοίνωσή της η Μητροπολιτική Αστυνομία.

“Τη Δευτέρα, 4 Σεπτεμβρίου, ένας 42χρονος άνδρας συνελήφθη ως ύποπτος για επίθεση (ABH). Ο άνδρας τέθηκε υπό αστυνομική κράτηση. Οι έρευνες συνεχίζονται”.

Εκπρόσωπος του Sky Sports δήλωσε: “Το κανάλι μας δεν έχει καμία σχέση με την υπόθεση: “Καταλαβαίνουμε ότι η αστυνομία ερευνά μια φερόμενη επίθεση από μέλος του κοινού αμέσως πριν από το υλικό που κυκλοφορεί στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Στο υλικό που είδαμε, ο Μίκα Ρίτσαρντς ενεργούσε για να εκτονώσει μια κατάσταση”.

Ο πρώην αμυντικός της Μάντσεστερ Σίτι και της Αγγλίας Ρίτσαρντς, 35 ετών, και ο πρώην διεθνής με τη Δημοκρατία της Ιρλανδίας Κιν, 52 ετών, εργάζονταν στην κάλυψη του αγώνα της Premier League από το Sky Sports στο στάδιο Emirates.

Σχετικά άρθρα

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Σε τεντωμένο σχοινί ακροβατεί ο ΣΥΡΙΖΑ μετά την πρόταση μομφής κατά του Στέφανου Κασσελάκη από την ομάδα των «87» στη συνεδρίαση της Κεντρικής Επιτροπής. Η...

ΕΛΛΑΔΑ

Το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα έκανε ιδανικό ξεκίνημα στο δεύτερο όμιλο της Β’ Κατηγορίας του Nations League, μιας και επικράτησε με 3-0 της Φινλανδίας στο...

ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Ο Ισπανός σκηνοθέτης Πέδρο Αλμοδόβαρ, που απέσπασε τον Χρυσό Λέοντα απόψε στο 81ο Φεστιβάλ της Βενετίας για την ταινία του για την υποβοηθούμενη αυτοκτονία,...

ΕΛΛΑΔΑ

Προφυλακιστέοι κρίθηκαν με σύμφωνη γνώμη ανακριτή και εισαγγελέα οι δύο κατηγορούμενοι για τον ξυλοδαρμό του 49χρονου Ελληνοκαναδού, τα ξημερώματα της 16ης Ιουλίου στο κέντρο...

Copyright © 2020 Updatetimes.gr