Connect with us

Hi, what are you looking for?

e-Mayor

Αντώνης Μιχαλάκης Υποψηφιος Δημοτικος Σύμβουλος Βαρης, Βουλας, Βουλιαγμένης «Ακόμα πιο ψηλά για τον Δημο μας»

Είμαι μόνιμος κάτοικος Βούλας από τότε που γεννήθηκα.

Εργάζομαι ως επαγγελματίας μεταφραστής και διερμηνέας. Κατέχω προπτυχιακό τίτλο σπουδών στον τομέα της Μετάφρασης, από το Τμήμα Ξένων Γλωσσών, Μετάφρασης και Διερμηνείας, με γλώσσες εργασίας, αγγλικά και γαλλικά, καθώς και μεταπτυχιακό τίτλο σπουδών στον τομέα της διερμηνείας συνεδρίων από το Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης, με γλώσσες εργασίας, αγγλικά και ισπανικά.

Επί του παρόντος, εργάζομαι ως εκπαιδευτής για την Airbnb. Μιλάω άπταιστα, τις τρεις προαναφερθείσες γλώσσες, ενώ, καταλαβαίνω και μιλάω και λίγα ιταλικά.

Το «πάθος» μου είναι η τεχνολογία, μιας και με τη σωστή χρήση της, μπορεί να αποτελέσει εργαλείο, το οποίο είναι σε θέση να βοηθήσει όλους τους πολίτες. Για μένα η τεχνολογία πρέπει να είναι προσβάσιμη σε όλες και όλους, χωρίς περιορισμούς.

Άλλοι τομείς ενδιαφέροντός μου είναι η προστασία του περιβάλλοντος, καθώς και η προστασία των ζώων, οικόσιτων και μη. Όσον αφορά το περιβάλλον, θεωρώ ότι πρέπει όλες και όλοι μας να το προστατεύουμε και να το σεβόμαστε. Τον ίδιο ακριβώς σεβασμό, πρέπει να επιδεικνύουμε απέναντι σε κάθε είδους μορφής ζωής και είναι χρέος μας να την προστατεύουμε.

Στα ενδιαφέροντα μου συγκαταλέγεται το θέατρο, ο κινηματογράφος και στον ελεύθερο χρόνο μου διαβάζω κόμιξ, βλέπω ιαπωνικά καρτούν, ασχολούμαι με διάφορα αθλήματα, κυρίως με το περπάτημα και το κολύμπι. Ακόμη, μου αρέσει να κάνω βόλτες δίπλα στις θάλασσες του δήμου μας.

«Μπορεί να μην προέρχομαι από κάποιο πολιτικό υπόβαθρο, αλλά θέλω να βοηθήσω την πόλη μου, άλλα και ολόκληρο το δήμο μας όσο πιο καλά μπορώ και πιστεύω ότι μπορώ να το κάνω»

 

Σχετικά άρθρα

ΕΛΛΑΔΑ

Για ακόμη μια φορά ένα «κύμα» αλληλεγγύης και συμπαράστασης απλώνεται από τους δήμους της Αττικής, προς τις πυρόπληκτες περιοχές και τους κατοίκους της. Από...

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Στα πολιτικά συμπεράσματα των ευρωεκλογών αλλά και στα επόμενα βήματα του κυβερνητικού έργου, αναφέρθηκε ο υπουργός Εσωτερικών Θοδωρής Λιβάνιος, μιλώντας στην εκπομπή της ΕΡΤ...

ΕΛΛΑΔΑ

Νέος Υφυπουργός Εσωτερικών αρμόδιος για θέματα τοπικής αυτοδιοίκησης αναλαμβάνει (14/6) Ο Βασίλης Σπανάκης. Όπως αναφέρεται στον επίσημο προσωπικό του ιστότοπο: Γεννήθηκα στην Αθήνα και...

ΕΛΛΑΔΑ

Παρέμβαση έκανε η ΠΟΕ-ΟΤΑΑ στη ΙΖ΄ Γενική Συνέλευση της Κεντρικής Ένωσης Δήμων Ελλάδας (ΚΕΔΕ) για την ανάδειξη του νέου Διοικητικού Συμβουλίου, καθώς και του νέου Εποπτικού...

Copyright © 2020 Updatetimes.gr