Connect with us

Hi, what are you looking for?

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ

Δεύτερος γύρος στις 15 Οκτωβρίου για 3 Δήμους στην Αχαΐα και 2 στην Αιτωλοακαρνανία

Από την πρώτη Κυριακή κρίθηκε το αποτέλεσμα της εκλογικής διαδικασίας στην Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας με την επανεκλογή του Νεκτάριου Φαρμάκη.

“Η κοινωνία μας έδωσε ισχυρή εντολή να προχωρήσουμε ακόμα πιο αποφασιστικά προς το μέλλον”, δήλωσε ο Περιφερειάρχης αμέσως μετά αποτέλεσμα.

Στον δήμο Πατρέων ο Κώστας Πελετίδης προηγείται με ποσοστό 39,95 και το αποτέλεσμα θα κριθεί στο δεύτερο γύρο των εκλογών με αντίπαλο του τον Κων/νο Σβώλη, που συγκέντρωσε ποσοστό 25,57%.

Η εκλογική διαδικασία θα επαναληφθεί στις 15 Οκτωβρίου για το δήμο Αιγιάλειας μεταξύ των Χρήστου Γούτου και το 37,24% και Δημήτρη Καλογεροπούλου με 35,16%.

Στη Δυτική Αχαΐα θα στηθούν και πάλι οι κάλπες μεταξύ του Γρηγόρη Αλεξόπουλου με το 42,92 και του Σπύρου Μυλωνά με το 38,90.

Η επανεκλογή του νυν Δημάρχου Καλαβρύτων Θανάση Παπαδοπούλου επιβεβαιώθηκε με μεγάλο ποσοστό 71,42.Το ίδιο ισχύει και για το δήμο Ερυμάνθου με τον εκ νέου δήμαρχο Θεόδωρο Μπαρή και το 55,01.

Στην Αιτωλοακαρνανία επανεκλέγεται ο δήμαρχος Αγρινίου, Γιώργος Παπαναστασίου με ποσοστό 49,17,στο Θέρμο ο Σπύρος Κωνσταντάρας με 56,26 ,ο δήμαρχος Ξηρομέρου Γιώργος Τριανταφυλλάκης με 62,72 και ο δήμαρχος Ναυπακτίας Βασίλης Γκίζας με 48,82. Αλλαγή σκυτάλης στο δήμο Αμφιλοχίας Νέος δήμαρχος εξελέγη ο Αθανάσιος Τορουνίδης με ποσοστό 56,80. Η εκλογική διαδικασία θα επαναληφθεί τους δήμους Ιερής πόλης Μεσολογγίου μεταξύ Κων/νου Λύρου και 30,27 και Σπύρου Διαμαντόπουλου με 14,48 ,και Ακτίου-Βόνιτσας ανάμεσα στους Γιώργο Αποστολάκη με 41,56% και του Αθανάσιου Κασόλα με 29,42.

Ρεπορτάζ: Νίκη Παπαδούλα

Πηγή: ertnews.gr

Σχετικά άρθρα

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Σε τεντωμένο σχοινί ακροβατεί ο ΣΥΡΙΖΑ μετά την πρόταση μομφής κατά του Στέφανου Κασσελάκη από την ομάδα των «87» στη συνεδρίαση της Κεντρικής Επιτροπής. Η...

ΕΛΛΑΔΑ

Το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα έκανε ιδανικό ξεκίνημα στο δεύτερο όμιλο της Β’ Κατηγορίας του Nations League, μιας και επικράτησε με 3-0 της Φινλανδίας στο...

ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Ο Ισπανός σκηνοθέτης Πέδρο Αλμοδόβαρ, που απέσπασε τον Χρυσό Λέοντα απόψε στο 81ο Φεστιβάλ της Βενετίας για την ταινία του για την υποβοηθούμενη αυτοκτονία,...

ΕΛΛΑΔΑ

Προφυλακιστέοι κρίθηκαν με σύμφωνη γνώμη ανακριτή και εισαγγελέα οι δύο κατηγορούμενοι για τον ξυλοδαρμό του 49χρονου Ελληνοκαναδού, τα ξημερώματα της 16ης Ιουλίου στο κέντρο...

Copyright © 2020 Updatetimes.gr