Connect with us

Hi, what are you looking for?

ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Ο πρώην άσος της Μονακό και της Σεβίλης Μπεν Γιεντέρ δικάζεται για σεξουαλική πράξη ενώπιον γυναίκας στη Γαλλία

Ο πρώην επιθετικός της Γαλλίας Ουϊσάμ Μπεν Γιεντέρ παραδέχτηκε ότι είναι αλκοολικός εν μέσω του ισχυρισμού ότι έκανε σεξουαλική πράξη μπροστά σε μια νεαρή γυναίκα στο αυτοκίνητό του ενώ ήταν μεθυσμένος πίνοντας ουίσκι.

Ο Μπεν Γιεντέρ κατηγορείται ότι οδήγησε τη νεαρή γυναίκα, γεννημένη το 2001, σε ένα υπόγειο πάρκινγκ, προσπάθησε να αυνανιστεί μπροστά της και άγγιξε το μηρό της, όπως αναφέρει το RMC Sport.

Ο πρώην επιθετικός της Σεβίλλης και της Μονακό, 34 ετών, φέρεται να δικάζεται για σεξουαλική επίθεση στις 15 Οκτωβρίου, αφού συνελήφθη νωρίτερα αυτό το μήνα στο Cap d’Ail, κοντά στη Νίκαια.

Η υπεράσπισή του επιμένει ότι ο ισχυρισμός ότι άγγιξε τη γυναίκα στο μηρό δεν αποτελεί «σοβαρό γεγονός».

Συνελήφθη σε «κατάσταση μέθης» μεταξύ της νύχτας της Παρασκευής 6 Σεπτεμβρίου και των πρώτων πρωινών ωρών του Σαββάτου.

Στον Ben Yedder έχει απαγορευτεί η έξοδος από την περιοχή Alpes-Maritimes, ισχύει απαγόρευση κυκλοφορίας από τις 8 το βράδυ έως τις 6 το πρωί, δεν μπορεί να πάει σε μπαρ ή κλαμπ και δεν πρέπει να πλησιάσει το φερόμενο ως θύμα του. Πρέπει επίσης να παρουσιάζεται σε αστυνομικό τμήμα δύο φορές την εβδομάδα μέχρι τη δίκη του.

Η εισαγγελία της Νίκαιας και ο γενικός εισαγγελέας ήθελαν να τεθεί υπό κράτηση ο Ben Yedder μέχρι τη δίκη του, ωστόσο το ανακριτικό τμήμα αποφάσισε ότι πρέπει να παραμείνει ελεύθερος από δικαστική επιτήρηση μέχρι τότε.

Καθώς εμφανίστηκε ενώπιον του ανακριτικού τμήματος την Τρίτη 17 Σεπτεμβρίου, η περίληψη των γεγονότων υποστήριζε ότι ήταν μεθυσμένος με ένα «μπουκάλι ουίσκι και κόκα κόλα» στο αυτοκίνητό του, ενώ μια μικρή ομάδα νέων βρισκόταν κοντά του.

Μία από τις νεαρές γυναίκες ισχυρίστηκε ότι ο Ben Yedder την κοιτούσε συνεχώς και την πήρε μαζί με έναν νεαρό άνδρα για μια βόλτα με το αυτοκίνητό του στην υπόγεια τοποθεσία.

Σύμφωνα με τη νεαρή γυναίκα, αφού έφυγε ο άνδρας, ο Ben Yedder φέρεται να «προσπάθησε να αυνανιστεί μπροστά της» και να την άγγιξε πριν καταφέρει να ξεφύγει και να κρυφτεί πίσω από έναν κάδο απορριμμάτων.

Τελικά, αφηγείται η νεαρή γυναίκα, κατάφερε να φτάσει στους φίλους της και βρήκε καταφύγιο στο σπίτι ενός μέλους της οικογένειας και κατέθεσε μήνυση στην αστυνομία.

Δύο άλλοι μάρτυρες περιγράφουν επίσης ότι ο Ben Yedder επέδειξε «επιθετική και μεθυσμένη» συμπεριφορά, αν και δεν ήταν παρόντες αφού είχε φύγει με τη νεαρή γυναίκα.

‘Αισθάνεσαι παντοδύναμος επειδή είσαι ποδοσφαιριστής’, δήλωσε ο γενικός εισαγγελέας κατά την ακροαματική διαδικασία. ‘Μπορείς να ξεφύγεις με τα πάντα. Εξακολουθείς να βρίσκεσαι σε μια κάπως θλιβερή κατάσταση για σένα, όταν βρίσκεσαι σε ένα πάρκινγκ σε μια παραλία, μόνος σου ένα βράδυ Παρασκευής.

Πηγή: Dailymail

Σχετικά άρθρα

ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Ο Δημήτρης Κολοβός επέστρεψε στον Πανιώνιο. Εκεί που ξεκίνησαν όλα για τον χαρισματικό μεσοεπιθετικό. Απόφαση που έβγαλε περισσότερο συναίσθημα και λιγότερο ποδοσφαιρική λογική, αλλά...

ΕΛΛΑΔΑ

Τραγικό θάνατο βρήκε ένας 46χρονος Ζακυνθινός, ο οποίος έκανε εργασίες σε σιδηροκατασκευή στην ταράτσα του σπιτιού του, στους Αμπελόκηπους. Το δυστύχημα συνέβη στις 12.30....

ΚΟΣΜΟΣ

Η κυβέρνηση της Κολομβίας επιβεβαίωσε ότι ο ειρηνευτικός διάλογος με το αντάρτικο του Εθνικού Απελευθερωτικού Στρατού (ELN) «αναστέλλεται» μετά την επίθεση της ένοπλης ομάδας...

ΕΛΛΑΔΑ

Σε συνέντευξή του στο ΕΡΤNews και την εκπομπή NEWSROOM, ο Δρ. Παναγιώτης Σαμπατάκης, υδρογεωλόγος, μέλος της Διεθνούς Ένωσης Υδρογεωλογίας και της Ελληνικής Αρχής Γεωλογικών...

Copyright © 2020 Updatetimes.gr