Connect with us

Hi, what are you looking for?

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Στην ΕΡΤ το debate των υποψηφίων του ΠΑΣΟΚ – ΚΙΝΑΛ

Με όρους που διασφαλίζουν την ουσιαστικότερη και πληρέστερη ενημέρωση των τηλεθεατών, όπως και τον εκσυγχρονισμό της διαδικασίας, θα πραγματοποιηθεί η τηλεμαχία των υποψηφίων για την εκλογή του νέου προέδρου του ΠΑΣΟΚ. 

Το debate θα πραγματοποιηθεί την Τρίτη 24 Σεπτεμβρίου 2024, στις 21:00, στο Ραδιομέγαρο. Θα μεταδοθεί από το 24ωρο ενημερωτικό τηλεοπτικό κανάλι ΕΡΤNEWS, ενώ  ταυτόχρονη διερμηνεία στην ελληνική νοηματική γλώσσα θα είναι διαθέσιμη στο ERTNEWS1 μέσω ERTFLIX και  ertnews.gr. Tις ερωτήσεις στους υποψηφίους θα υποβάλουν οι δημοσιογράφοι της ΕΡΤ, Απόστολος Μαγγηριάδης και Γιώργος Κουβαράς.

Οι Νίκος Ανδρουλάκης, Παύλος Γερουλάνος, Νάντια Γιαννακοπούλου, Άννα Διαμαντοπούλου, Χάρης Δούκας και Μιχάλης Κατρίνης συμφώνησαν να αναπτύξουν τις θέσεις τους σε έξι θεματικές ενότητες.

1.    Οικονομία-Ανάπτυξη
2.    Κοινωνικό κράτος-Νέα γενιά-Δημογραφικό
3.    Εξωτερική πολιτική-Άμυνα- Ευρωπαϊκή Ένωση
4.    Κράτος-Θεσμοί-Αυτοδιοίκηση
5.    Κλιματική κρίση-Πολιτική προστασία-Ενεργειακή μετάβαση
6.    ΠΑΣΟΚ: Επόμενη μέρα

Η διάρκεια κάθε δημοσιογραφικής ερώτησης, σε ό,τι αφορά τις έξι ενότητες, δεν θα πρέπει να ξεπερνά τα 30’’ και η διάρκεια κάθε απάντησης τα 90”.

Οι Απόστολος Μαγγηριάδης και Γιώργος Κουβαράς θα έχουν τη δυνατότητα υποβολής συνολικά έξι (6) follow up ερωτήσεων ο καθένας στους έξι υποψηφίους. Κάθε ερώτηση δεν πρέπει να ξεπερνά τα 15’’ και κάθε απάντηση τα 30’’.

Κάθε υποψήφια-ιος θα έχει τη δυνατότητα πέντε (5) φορές -κατά τη διάρκεια της τηλεμαχίας- υποβολής ερωτήσεων, τοποθέτησης, αλλά και σχολίου σε διαφορετικό κάθε φορά συνυποψήφιό του, αλλά και σε διαφορετική ενότητα.

Η υποβληθείσα ερώτηση, όπως και η απάντηση, δεν θα πρέπει να ξεπερνά τα 30’’. Την ίδια χρονική διάρκεια θα πρέπει να έχουν οι επανατοποθετήσεις, αλλά και οι ανταπαντήσεις.

Η τηλεμαχία θα ολοκληρωθεί με τελική τοποθέτηση κάθε υποψηφίας-ίου, χρονικής διάρκειας έως 90’’.

 

 

Πηγή: ertnews.gr

Σχετικά άρθρα

ΕΛΛΑΔΑ

Νεκρός ανασύρθηκε το βράδυ της Πέμπτης (19/9) από τη θαλάσσια περιοχή του Αλίμου ένας 16χρονος κολυμβητής, αιγυπτιακής καταγωγής, που αγνοείτο και ήταν σε εξέλιξη...

ΕΛΛΑΔΑ

Ένα ακόμη περιστατικό ενδοοικογενειακής βίας σημειώθηκε τις απογευματινές ώρες της Τετάρτης (18/9) σε χωριό του Δήμου Αποκορώνου. Σύμφωνα με πληροφορίες της ΕΡΤ Χανίων, ένας...

ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Η Μάντσεστερ Σίτι φέρεται να κινδυνεύει με «αποβολή από όλες τις διοργανώσεις», όχι μόνο από την Premier League, αν κριθεί ένοχη για παράβαση των...

ΕΛΛΑΔΑ

Από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Προστασίας Ανηλίκων της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής, συνελήφθη, απογευματινές ώρες της 18-9-2024, 34χρονος αλλοδαπός, κατηγορούμενος για γενετήσια πράξη με ανήλικο που...

Copyright © 2020 Updatetimes.gr