Connect with us

Hi, what are you looking for?

LIFESTYLE

Διονύσης Πρώιος: Ερωτηματικά για τις συνθήκες του θανάτου του – “Ξεψύχησε 10 λεπτά αφού έφτασα στο νοσοκομείο”

Την τελευταία του πνοή σε ηλικία 58 ετών άφησε ο Διονύσης Πρώιος το μεσημέρι της Παρασκευής (20/9). Ο πρώην παίκτης του MasterChef ενεπλάκη σε τροχαίο δυστύχημα με τη μηχανή, την ίδια μηχανή με την οποία πριν χρόνια είχε φύγει από τη ζωή και ο μονάκριβος 20χρονος γιος του.

Η δημοσιογράφος του Happy Day, Ανίσα Νταούντι, μίλησε τηλεφωνικά με τον στενό φίλο του εκλιπόντος, Κίμωνα Πάττα, ο οποίος κλήθηκε από την οικογένεια του θύματος για να μεταβεί στο νοσοκομείο, αμέσως μετά το τραγικό περιστατικό.

«Μου τηλεφώνησε ο αδελφός του από την Αργεντινή την Παρασκευή το απόγευμα και μου είπε ότι δεν έχει επαφή με τον Διονύση και ότι έχει πληροφορίες ότι είναι στο νοσοκομείο, στο Γεννηματάς, και με ρώτησε αν μπορούσα να πάω από εκεί να δω τι γίνεται», περιγράφει ο Κίμων Πάττας.

«Όταν έφτασα, ο Διονύσης ήταν ακόμα εν ζωή. Ξεψύχησε 10 λεπτά αφού έφτασα. Εκεί ήταν μαζεμένοι κάποια ξαδέλφη τους και μία κοπέλα που είχε σχέση ο Διονύσης παλιά», συνεχίζει ο στενός του φίλος.

«Δεν έχουμε την ιατροδικαστική εξέταση αλλά δεν έχουμε το πόρισμα θανάτου, ούτε το πόρισμα της τροχαίας ακόμα. Δεν ξέρουμε τι ακριβώς έχει συμβεί, δεν έχει γίνει ακόμα ιατροδικαστική εξέταση για να γνωρίζουμε αν ήταν ατύχημα ή αν συνέβη κάτι άλλο. Γνωριζόμασταν 25 χρόνια», κατέληξε στις δηλώσεις του ο Κίμων Πάττας.

Αμέσως μετά τη μετάδοση των τηλεφωνικών δηλώσεων, η Σταματίνα Τσιμτσιλή έκανε τις δικές της σημειώσεις, λέγοντας: «Ξέρω από τον Κίμωνα ότι οι συγγενείς του στην Αργεντινή ζητούν να γίνει εκεί η ταφή. Υπάρχουν διάφορα σενάρια που συζητιούνται ότι μπορεί να έπαθε ανακοπή, εγκεφαλικό, ότι ίσως έχασε τον έλεγχο ή ακόμα φοβούνται μήπως επέλεξε να «φύγει» με τον ίδιο τρόπο που «έφυγε» ο γιος του».

Πηγή: zappit.gr

Σχετικά άρθρα

LIFESTYLE

“Μέσα σε τρεις μήνες πήγα να πάθω διάτρηση στομάχου”. Καλεσμένη στην εκπομπή Πρωίαν σε είδον ήταν στο ξεκίνημα της εβδομάδας η Δώρα Χρυσικού. Η αγαπημένη...

LIFESTYLE

Ο Διονύσης Πρώιος έφυγε από τη ζωή την Παρασκευή μετά από τροχαίο που είχε με τη μοτοσυκλέτα του και η είδηση του θανάτου του...

LIFESTYLE

Τη δική του προσωπική τοποθέτηση στην έντονη διαφωνία που είχαν στον αέρα του MEGA Αλέξης Κούγιας και Νίκος Συρίγος έκανε ο Δημήτρης Ουγγαρέζος. Ο...

LIFESTYLE

«Mε φόρεμα 2.000 ευρώ τσακίζεται ο φασισμός. Τους πνίγεις τους φασίστες με μετάξι και σατέν». Έντονες αντιδράσεις προκάλεσε το φόρεμα με το οποίο επέλεξε...

Copyright © 2020 Updatetimes.gr