Connect with us

Hi, what are you looking for?

ΕΛΛΑΔΑ

ΠΑΣΟΚ: Απόψε η τηλεμαχία των 6 στο στούντιο της EΡΤ

Tα φώτα πέφτουν στο σημερινό debate στο Ραδιομέγαρο της ΕΡΤ, όπου οι 6 υποψήφιοι και υποψήφιες για την ηγεσία του ΠΑΣΟΚ θα κληθούν να αναπτύξουν τις θέσεις τους και να αναδείξουν τις διαφορές των προτάσεων τους, με το βλέμμα στην κάλπη της  6ης Οκτωβρίου.

Η τηλεμαχία θα πραγματοποιηθεί μ ε όρους που διασφαλίζουν την ουσιαστικότερη και πληρέστερη ενημέρωση των τηλεθεατών, όπως και τον εκσυγχρονισμό της διαδικασίας,στις 9 το βράδυ και θα μεταδοθεί απευθείας από το 24ωρο ενημερωτικό τηλεοπτικό κανάλι ERTnews, το Πρώτο Πρόγραμμα, και το ertnews.gr όπου θα υπάρχει ταυτόχρονη διερμηνεία στην ελληνική νοηματική γλώσσα διαθέσιμη και στο ERTNEWS1 μέσω ERTFLIX.   

Tις ερωτήσεις στους υποψηφίους θα υποβάλουν οι δημοσιογράφοι της ΕΡΤ, Απόστολος Μαγγηριάδης και Γιώργος Κουβαράς.

Οι Νίκος Ανδρουλάκης, Παύλος Γερουλάνος, Νάντια Γιαννακοπούλου θα είναι στα αριστερά των δύο δημοσιογράφων της ΕΡΤ και στα δεξιά τους Άννα Διαμαντοπούλου, Χάρης Δούκας, Μιχάλης Κατρίνης.

Θα τοποθετηθούν σε έξι θεματικές ενότητες και θα έχουν και απευθειας διάλογο μεταξύ τους ρωτώντας ο ένας τον άλλο, ενώ θα απαντήσουν σε follow up ερωτήσεις των δημοσιογράφων.

Συμφώνησαν να αναπτύξουν τις θέσεις τους στις θεματικές ενότητες.

1.    Οικονομία-Ανάπτυξη
2.    Κοινωνικό κράτος-Νέα γενιά-Δημογραφικό
3.    Εξωτερική πολιτική-Άμυνα- Ευρωπαϊκή Ένωση
4.    Κράτος-Θεσμοί-Αυτοδιοίκηση
5.    Κλιματική κρίση-Πολιτική προστασία-Ενεργειακή μετάβαση
6.    ΠΑΣΟΚ: Επόμενη μέρα

Στο τεχνολογικά υπερσύγχρονο studio του ERTNEWS, όπου θα φιλοξενηθεί η τηλεμαχία, θα χρησιμοποιηθούν τα πιο σύγχρονα τεχνολογικά μέσα, όπως 3D Animation, ενώ αυτό στο οποίο θα διαφέρει είναι η διάδραση που θα έχουν μεταξύ τους οι υποψήφιοι. Μέσα από τις 8 κάμερες που θα τοποθετηθούν και ανά πάσα στιγμή το κοινό θα μπορεί να βλέπει τις αντιδράσεις όλων των υποψηφίων.

Η διάρκεια κάθε δημοσιογραφικής ερώτησης, σε ό,τι αφορά τις έξι ενότητες, δεν θα πρέπει να ξεπερνά τα 30’’ και η διάρκεια κάθε απάντησης τα 90”.

Οι Απόστολος Μαγγηριάδης και Γιώργος Κουβαράς θα έχουν τη δυνατότητα υποβολής συνολικά έξι (6) follow up ερωτήσεων ο καθένας στους έξι υποψηφίους. Κάθε ερώτηση δεν πρέπει να ξεπερνά τα 15’’ και κάθε απάντηση τα 30’’.

Κάθε υποψήφια-ιος θα έχει τη δυνατότητα πέντε φορές -κατά τη διάρκεια της τηλεμαχίας- υποβολής ερωτήσεων, τοποθέτησης, αλλά και σχολίου σε διαφορετικό κάθε φορά συνυποψήφιό του, αλλά και σε διαφορετική ενότητα.

Η υποβληθείσα ερώτηση, όπως και η απάντηση, δεν θα πρέπει να ξεπερνά τα 30’’. Την ίδια χρονική διάρκεια θα πρέπει να έχουν οι επανατοποθετήσεις, αλλά και οι ανταπαντήσεις.

Η τηλεμαχία θα ολοκληρωθεί με τελική τοποθέτηση κάθε υποψηφίας-ίου, χρονικής διάρκειας έως 90’’.

 

Πηγή: ertnews.gr

Σχετικά άρθρα

ΕΛΛΑΔΑ

Σκηνές έντασης και προπηλακισμοί, επικράτησαν το βράδυ της περασμένης Κυριακής στο Γενικό Νοσοκομείο Καλαμάτας, από ομάδα εξαγριωμένων Ρομά. Όλα ξεκίνησαν ύστερα από την είδηση...

ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ-ΕΠΙΣΤΗΜΗ

Τα παιδιά που γεννήθηκαν κατά το πρώτο έτος της πανδημίας, συμπεριλαμβανομένων εκείνων που εκτέθηκαν στην Covid-19 μέσα στη μήτρα, δεν είχαν περισσότερες πιθανότητες να...

ΕΛΛΑΔΑ

Από την Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Δυτικής Αττικής, της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής, ταυτοποιήθηκαν συνολικά 10 άτομα, τα οποία κατηγορούνται για –κατά περίπτωση- φθορά ξένης ιδιοκτησίας καθώς...

ΚΟΣΜΟΣ

Από χθες Δευτέρα, χιλιάδες οικογένειες από το νότιο Λίβανο φορτώνουν όπως-όπως στα αυτοκίνητά τους κάποια βασικά υπάρχοντα και κατευθύνονται βόρεια προς τη Βηρυτό για...

Copyright © 2020 Updatetimes.gr