Connect with us

Hi, what are you looking for?

LIFESTYLE

Οργή Λιάγκα για τα σχόλια γύρω από την πυρκαγιά στο σπίτι του: «Είστε διεστραμμένοι, ντροπή σας! Δεν είναι lifestyle ρεπορτάζ»

Οργισμένος εμφανίστηκε ο Γιώργος Λιάγκας στην εκπομπή του «Το Πρωινό» σήμερα, απαντώντας στα κακόβουλα σχόλια που ακολούθησαν την πυρκαγιά στο σπίτι του. Αιτία της αγανάκτησής του ήταν η αντιμετώπιση του περιστατικού από ορισμένους, οι οποίοι το ανέβασαν σε επίπεδο lifestyle, κάνοντας υποθέσεις για το συμβάν.

Ο παρουσιαστής τόνισε ότι δεν συνηθίζει να εκθέτει τη ζωή του δημόσια, αλλά εξήγησε πως αυτή τη φορά αναγκάστηκε να μιλήσει λόγω της δημοσιότητας που πήρε το γεγονός. «Χθες αναγκάστηκα να πω κάτι, γιατί μπήκαν 6-7 άνθρωποι από την Πυροσβεστική, η μισή γειτονιά… Δεν μένω στο σπίτι, δεν κατοικείται το σπίτι», δήλωσε, προσθέτοντας πως θα μείνει σε ξενοδοχείο μέχρι την αποκατάσταση των ζημιών, κάτι που μπορεί να διαρκέσει έως και ένα μήνα.

Ο Γιώργος Λιάγκας εξέφρασε τη βαθιά απογοήτευσή του για τα αρνητικά σχόλια που έλαβε. «Υπήρχαν γύρω στα 100 μηνύματα σε ένα σάιτ που έλεγαν “καλά έπαθε, αυτό του άξιζε”… Άλλοι έλεγαν ότι το έκανα για την τηλεθέαση ή για να πάρω λεφτά από την ασφάλεια», είπε φανερά ενοχλημένος, διευκρινίζοντας πως δεν έχει ασφάλεια στο σπίτι.

Αν και αναγνώρισε ότι η πυροσβεστική αντιμετώπισε μια σχετικά μικρή πυρκαγιά, σημείωσε ότι οι ζημιές στο σπίτι του ήταν σοβαρές λόγω του καπνού και της θερμότητας. «Η φωτιά έκαψε 2-3-4 τετραγωνικά, αλλά το σπίτι δεν κατοικείται. “Πότισαν” όλα τα έπιπλα και είναι για πέταμα», είπε χαρακτηριστικά.

Ο παρουσιαστής έκλεισε την οργισμένη τοποθέτησή του με μια αυστηρή κριτική στα μέσα που μετέτρεψαν το θέμα σε lifestyle ρεπορτάζ. «Όταν καίγεται ένα σπίτι, δεν είναι lifestyle ρεπορτάζ. Είναι ντροπή να το ανάγεις σε κάτι τέτοιο», κατέληξε.

Σχετικά άρθρα

LIFESTYLE

«Ο μόνος έρωτας που υπάρχει στη ζωή μου αυτή τη στιγμή είναι ο Άγιος Έρωτας», είπε η Δανάη Παππά. Καλεσμένη στο πλατό της εκπομπής...

LIFESTYLE

Με το χθεσινοβραδινό «κυνηγητό» των δημοσιογράφων προς τον Στέφανο Κασσελάκη στο Ηρώδειο ασχολήθηκαν το πρωινό της Τετάρτης (25/9) η Φαίη Σκορδά και οι συνεργάτες...

LIFESTYLE

Ο συνήγορος του Λάμπρου Λάζαρη μίλησε στο Πρωινό ΣουΣου για τη δικαστική διαμάχη με την πρώην σύντροφό του, Δανάη Παππά για οικονομικά ζητήματα που...

LIFESTYLE

Καλεσμένη σε κοσμικό event ήταν το βράδυ της Τρίτης (24/9) η Τόνια Σωτηροπούλου. Τη γνωστή ηθοποιό συνάντησαν εκεί τα τηλεοπτικά συνεργεία των ψυχαγωγικών εκπομπών,...

Copyright © 2020 Updatetimes.gr