Connect with us

Hi, what are you looking for?

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

ΠΑΣΟΚ: Στην τελική ευθεία για τις εσωκομματικές κάλπες – Οι υποψήφιοι για την ηγεσία πυκνώνουν τις δραστηριότητές τους

Στην τελική ευθεία μια εβδομάδα πριν ανοίξουν οι κάλπες στο ΠΑΣΟΚ, οι υποψήφιοι ανεβάζουν τους τόνους ασκώντας κριτική στην κυβέρνηση για τα πεπραγμένα της , προωθώντας παράλληλα την ατζέντα τους στο εσωτερικό του κόμματος με στόχο την μεγαλύτερη συμμετοχή στις κάλπες.

Μιλώντας στη Νέα Σμύρνη ο Νίκος Ανδρουλάκης επισήμανε πως: «Προσωπικά, δεν έστησα γέφυρες, τις γκρέμισα για να είμαστε πολιτικά αυτόνομοι και σήμερα το ΠΑΣΟΚ μπορεί να φιλοδοξεί να είναι όχι μόνο αντιπολίτευση, αλλά αυριανή κυβέρνηση. Χρειάζεται αλληλεγγύη και υπευθυνότητα με αυτά τα όπλα θα νικήσουμε το κλειστό σύστημα του Μάξιμου που δεν υπηρετεί τον λαό και το δημόσιο συμφέρον αλλά την εξουσία τους».

«Υπάρχει άλλο σχέδιο ώστε να νιώσει κάθε Έλληνας ότι δεν παλεύει μόνος, διεκδικώ την εμπιστοσύνη και την ψήφο για να φέρουμε στην ελληνική κοινωνία τον εκσυγχρονισμό και να εφαρμόσουμε τις αλλαγές», τόνισε ο Παύλος Γερουλάνος.

«Στην πολιτική δεν μπήκα για να είμαι ευχάριστη αλλά χρήσιμη για την παράταξή μου και για την χώρα, να κάνουμε άλμα όπως έκανε το ΠΑΣΟΚ διαχρονικά στην ιστορία του», ανέφερε η Νάντια Γιαννακοπούλου.

Οι υποψήφιοι βάζουν ψηλά τον πήχη της συμμετοχής, πυκνώνουν τις περιοδείες τους, και απευθύνουν τα μηνύματά τους.

Η Άννα Διαμαντοπούλου μιλώντας στο OPEN, είπε ότι: «Το ΠΑΣΟΚ πρέπει να αλλάξει τον πολίτικο του λόγο, να μιλήσει για την καινούρια εποχή, οι συγκύριες ωθούν προς το ΠΑΣΟΚ για να φέρουμε τους νέους πρέπει να γίνουμε το αεροπλανοφόρο από το οποίο από το οποίο θα απογειωθούμε».

Mιλώντας στα Ιωάννινα ο Χάρης Δούκας, ανέφερε πως: «Θέλουμε, φίλες και φίλοι, το δίλημμα είναι καθαρό, ένα μικρό και φοβικό ΠΑΣΟΚ, βούτυρο στο ψωμί του κ. Μητσοτάκη; Θέλουμε ένα μικρό ΠΑΣΟΚ δεκανίκι του κ. Μητσοτάκη και της Δεξιάς ή θέλουμε ένα μεγάλο, δυνατό ΠΑΣΟΚ, μία δημοκρατική παράταξη που θα τους νικήσει; Αυτό είναι το δίλημμα στις 6 του Οκτώβρη».

Σε δηλώσεις του στο Σκάι, ο Μιχάλης Κατρίνης, τόνισε ότι: «Ποιος μπορεί να κάνει αντιπολίτευση, αυτός που το ΠΑΣΟΚ στις εκλογές έχασε 100 χιλιάδες εκλογείς? Κάποιος που έλειπε από το ΠΑΣΟΚ πέντε χρόνια ή κάποιος που θεωρεί ότι το ΠΑΣΟΚ μπορεί να είναι παρτ τάιμ απασχόληση».

Την Κυριακή 6 Οκτωβρίου η βάση του κόμματος, μέλη και φίλοι του κόμματος θα αποφασίσουν για το ποιος θα είναι ο επόμενος πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ.

 

 

Πηγή: ertnews.gr

Σχετικά άρθρα

ΕΛΛΑΔΑ

Τραγικό περιστατικό σημειώθηκε στη Δ.Ε. Φοίνικα Ρεθύμνου Κρήτης, όταν άνδρας ανασύρθηκε χωρίς τις αισθήσεις του από μηχάνημα έργου, μετά από εκτροπή του εκσκαφέα στον...

ΕΛΛΑΔΑ

Στην καρδιολογική κλινική του Νοσοκομείου Αλεξανδρούπολης σε 75χρονη ασθενή τοποθετήθηκε βαλβίδα. Όλη η διαδικασία μεταδόθηκε απευθείας από το διαδίκτυο και την παρακολούθησαν κυρίως ειδικοί...

ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ-ΕΠΙΣΤΗΜΗ

Οι βραδύποδες που ζουν στην Κεντρική και Νότια Αμερική θα μπορούσαν να εξαφανιστούν μέχρι το τέλος του αιώνα εξαιτίας της κλιματικής αλλαγής, προειδοποιούν οι...

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Στον στόχο της μεγάλης μεταρρύθμισης στα προνοιακά επιδόματα που καταβάλλει το υπουργείο Κοινωνικής Συνοχής και Οικογένειας μέσω του ΟΠΕΚΑ αναφέρεται η υπουργός Σοφία Ζαχαράκη,...

Copyright © 2020 Updatetimes.gr