Connect with us

Hi, what are you looking for?

LIFESTYLE

Μιχάλης Κεφαλογιάννης: Βούρκωσε και σόκαρε τη Φαίη Σκορδά με την προσωπική αποκάλυψη

Καλεσμένος στο Buongiorno της Πέμπτης (3/10) βρέθηκε ο Μιχάλης Κεφαλογιάννης. Ο γνωστός δημοσιογράφος άνοιξε τα χαρτιά του στη Φαίη Σκορδά, με αφορμή την πρεμιέρα του νέου κύκλου της εκπομπής του στο MEGA, μιλώντας για πρώτη φορά για τον πολύ πρόσφατο χαμό της αγαπημένης του μητέρας.

«Μου είναι πολύ δύσκολο να είμαι εδώ και να προσπαθώ να χαμογελάσω, όταν πριν από δύο βδομάδες έχω κηδέψει τη μητέρα μου. Προσπαθώ να το διαχειριστώ, δεν είναι εύκολο. Αισθάνομαι μια πληρότητα, τα είχα κάνει όλα, είχα πει αυτά που ήθελα να πω», εξομολογείται ο Μιχάλης Κεφαλογιάννης.

«Ο καρκίνος, επειδή είναι μια ασθένεια που κρατάει, σου δίνει τη δυνατότητα να μιλήσεις με τον άνθρωπό σου και να σου πει πράγματα και να του πεις πράματα. Δεν έχω εκκρεμότητες, είναι βασικό αυτό», σημειώνει σε άλλο μέρος της κουβέντας.

«Αισθάνεσαι αυτόν τον ακρωτηριασμό, ειδικά στη μητέρα, αλλά είναι και κάτι που θέλω να σκέφτομαι ότι είναι κάπου καλύτερα, ότι έπαψε να ταλαιπωρείται και δεν θα ήθελε σήμερα να με βλέπει να κλαίω. Θέλει να με δει χαμογελαστό, γι’ αυτό χαμογελάω», παραδέχεται συγκινημένος ο Μιχάλης Κεφαλογιάννης.

«Η μητέρα μου «έφυγε» πολύ γαλήνια, έχοντας όλους μας γύρω της. Μας έδωσε το μεγαλύτερο μάθημα η μητέρα μου από την ασθένεια αυτήν. Δεν θα ξεχάσω ότι, παρότι ήταν πολύ μεγάλη και έπρεπε να κάνει χημειοθεραπείες, ξύπναγε το πρωί με το χαμόγελο, διάλεγε μέχρι τελευταία στιγμή τι ρούχα θα φορέσει. Ήταν η έξοδός της», περιγράφει ο δημοσιογράφος, με τη Φαίη Σκορδά να τον παρακολουθεί σοκαρισμένη.

«Μετά την εκπομπή έφυγα κατευθείαν για το αεροδρόμιο. Ήξερα ότι ήταν υπόθεση 2-3 ημερών. Με το που προσγειώθηκα, την επόμενη μέρα το μεσημέρι πέθανε», καταλήγει στην ευαίσθητη ιστορία του ο Μιχάλης Κεφαλογιάννης.

Σχετικά άρθρα

LIFESTYLE

Ο Ποσειδώνας Γιαννόπουλος μίλησε στο Πρωινό Σου Σου και στην Κωνσταντίνα Μαύρου για τον ντόρο που επικράτησε από χθες με την ημίγυμνη Ματούλα Ζαμάνη...

LIFESTYLE

Για την ιδιαίτερα δύσκολη κατάσταση που βιώνει τα τελευταία χρόνια μίλησε η Βικτώρια Καρύδα. Το γνωστό μοντέλο και πρώην παίκτρια του My Style Rocks...

LIFESTYLE

Ο Δημήτρης Παπανώτας στο Πρωινό Σου Σου μίλησε για τον τράπερ Light, αναφέρθηκε στις εξελίξεις στο ΣΥΡΙΖΑ, στο γυμναστήριο του Tyler, στο περιστατικό με...

LIFESTYLE

Μία νέα κόντρα φαίνεται πως έχει ξεσπάσει ανάμεσα στον Κυριάκο Βελόπουλο και τον Light, μετά τις δηλώσεις που έκανε ο πρόεδρος της Ελληνικής Λύσης...

Copyright © 2020 Updatetimes.gr