Connect with us

Hi, what are you looking for?

ΕΛΛΑΔΑ

Κακοκαιρία Cassandra: Επικαιροποίηση έκτακτου δελτίου επιδείνωσης καιρού

Το Έκτακτο Δελτίο Επιδείνωσης Καιρού που εκδόθηκε στις 03-10-2024/1200C, επικαιροποιείται σύμφωνα με τα τελευταία προγνωστικά στοιχεία. Επισημαίνεται πως δεν υπάρχουν ουσιαστικές διαφοροποιήσεις από το αρχικό δελτίο.

Πιο συγκεκριμένα, η κύρια διαταραχή της κακοκαιρίας Cassandra περνά βόρεια της Ελλάδος, χωρίς ωστόσο να μας επηρεάζει σημαντικά.

Ο καιρός θα παρουσιάσει επιδείνωση στη χώρα μας με την διέλευση ενός ψυχρού μετώπου, από νωρίς το απόγευμα της Παρασκευής (04-10-24) μέχρι το βράδυ του Σαββάτου (05-10-24), με κατά τόπους ισχυρές βροχές και καταιγίδες, κυρίως στα δυτικά και τα βορειοανατολικά τμήματα.

Αναλυτικά:

Α. Παρασκευή (04-10-24)
Από νωρίς το απόγευμα βροχές και καταιγίδες θα επηρεάσουν αρχικά το βόρειο Ιόνιο και βαθμιαία την Ήπειρο, τα υπόλοιπα νησιά του Ιονίου, τη δυτική Στερεά και τη βορειοδυτική Πελοπόννησο. Πιθανόν, κατά τη διάρκεια της νύχτας να επηρεαστούν πρόσκαιρα και τα δυτικά τμήματα της Θεσσαλίας.
Εξασθένηση των φαινομένων από τη νύχτα στα βορειοδυτικά.

Β. Σάββατο (05-10-24)
α) Από τις πρώτες πρωινές ώρες μέχρι το απόγευμα, βροχές και καταιγίδες θα επηρεάσουν τη δυτική Στερεά, τη δυτική Πελοπόννησο και τα νοτιότερα νησιά του Ιονίου.
β) Από τις προμεσημβρινές ώρες μέχρι το βράδυ, την ανατολική Μακεδονία, τη Θράκη και τα νησιά του βορειοανατολικού Αιγαίου.

 

Πηγή: ertnews.gr

Σχετικά άρθρα

ΚΟΣΜΟΣ

Δεκάδες τίγρεις και λιοντάρια σε αιχμαλωσία πέθαναν τον περασμένο μήνα στο νότιο Βιετνάμ και τα τεστ έδειξαν ότι ήταν θετικά στη γρίπη των πτηνών,...

ΕΛΛΑΔΑ

Σύμφωνα με πληροφορίες που φτάνουν στις αστυνομικές αρχές από πολίτες, επιτήδειοι στη Θεσπρωτία προσπαθούν να εξαπατήσουν πολίτες χρησιμοποιώντας το γνωστό πρόσχημα ότι απαιτούνται χρήματα...

ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Το περασμένο Σαββατοκύριακο 28 και 29 Σεπτεμβρίου, ολοκληρώθηκαν οι δράσεις του 4ου Greece International Film Festival. Το φεστιβάλ που έγινε στο ιστορικό κινηματοθέατρο Ίριδα του...

ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ-ΕΠΙΣΤΗΜΗ

Οι ασθενείς που χάνουν τη χρήση των χεριών τους μετά από εγκεφαλικό επεισόδιο ή κρανιοεγκεφαλική κάκωση μπορεί να επωφεληθούν από τη βαθιά εγκεφαλική διέγερση,...

Copyright © 2020 Updatetimes.gr