Connect with us

Hi, what are you looking for?

ΕΛΛΑΔΑ

Βίντεο από το σπίτι του Τζορτζ Μπάλντοκ – Το σημείο όπου βρέθηκε νεκρός ο 31χρονος διεθνής

Θλίψη έχει προκαλέσει η είδηση του ξαφνικού θανάτου του Τζορτζ Μπάλντοκ, ποδοσφαιριστή του Παναθηναϊκού, ο οποίος βρέθηκε νεκρός στην πισίνα της κατοικίας του στη Γλυφάδα το βράδυ της Τετάρτης (9/10). Η σορός του 31χρονου αθλητή εντοπίστηκε από τον ιδιοκτήτη του σπιτιού, ο οποίος έσπευσε να ελέγξει την κατάσταση μετά από επανειλημμένες κλήσεις της συζύγου του Μπάλντοκ, που βρίσκεται στην Αγγλία και δεν μπορούσε να επικοινωνήσει μαζί του.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, ο Μπάλντοκ ήταν ήδη νεκρός για τουλάχιστον πέντε ώρες πριν εντοπιστεί στην πισίνα, με τους άνδρες του ΕΚΑΒ να καταφθάνουν στο σημείο στις 22:38 και να διαπιστώνουν τον θάνατό του. Οι ακριβείς συνθήκες του τραγικού περιστατικού παραμένουν αδιευκρίνιστες, ενώ ο ιατροδικαστής που έφτασε στο σπίτι διαπίστωσε πως η σορός του άτυχου παίκτη δεν φέρει σημάδια τραυματισμού.

Η είδηση έχει σοκάρει την οικογένεια του Παναθηναϊκού και τους συναθλητές του Μπάλντοκ, με αρκετούς παίκτες της ομάδας να σπεύδουν στο σημείο για να αποτίσουν φόρο τιμής στον αγαπημένο τους φίλο και συμπαίκτη. Οι Σένκενφελντ, Μάγκνουσον, Βιλένα και Πέρεθ βρέθηκαν έξω από την κατοικία του Μπάλντοκ, φανερά συγκλονισμένοι, προσπαθώντας να συνειδητοποιήσουν το μέγεθος της τραγωδίας.

Βίντεο από την Daily Mirror

Η Daily Mirror δημοσίευσε βίντεο από το σπίτι του Τζορτζ Μπάλντοκ στη Γλυφάδα, όπου φαίνεται η πισίνα στην οποία εντοπίστηκε η σορός του διεθνή δεξιού μπακ του Παναθηναϊκού. Οι εικόνες αποτυπώνουν το σημείο όπου ο 31χρονος βρέθηκε νεκρός, προκαλώντας ανατριχίλα και συγκίνηση στους φίλους και θαυμαστές του ποδοσφαιριστή σε όλο τον κόσμο.

 

Σοκαρισμένοι οι συμπαίκτες και το τεχνικό επιτελείο του Παναθηναϊκού

Στο σημείο έφτασαν άμεσα και στελέχη του Παναθηναϊκού, μεταξύ των οποίων ο διευθυντής του αγωνιστικού τμήματος της ομάδας, Γιώργος Τζαβέλλας, καθώς και άλλοι παίκτες, οι οποίοι παραμένουν σοκαρισμένοι από το ξαφνικό συμβάν. Ο τραγικός θάνατος του Τζορτζ Μπάλντοκ έχει βυθίσει στο πένθος την «πράσινη» οικογένεια, με τους συμπαίκτες του να αδυνατούν να πιστέψουν ότι ο αγαπημένος τους φίλος και αθλητής δεν είναι πια μαζί τους.

Το τελευταίο χρονικό

Ο Τζορτζ Μπάλντοκ, που πρόσφατα μετακόμισε στην Ελλάδα για να ενισχύσει την αμυντική γραμμή του Παναθηναϊκού, δεν είχε συμπεριληφθεί στην αποστολή της Εθνικής για τον αγώνα με την Αγγλία στο Γουέμπλεϊ. Το γεγονός ότι δεν έδωσε σημάδια ζωής για αρκετές ώρες ανησύχησε τη σύζυγό του, η οποία επικοινώνησε με τον ιδιοκτήτη του σπιτιού για να ελέγξει την κατάσταση. Ο ίδιος βρήκε τον Μπάλντοκ στην πισίνα, χωρίς τις αισθήσεις του, και ειδοποίησε αμέσως τις αρχές.

Οι συνθήκες του θανάτου του διερευνώνται από την Ασφάλεια, η οποία εξετάζει και το υλικό από τις κάμερες της οικίας για να διαπιστώσει εάν υπήρξε κάτι ύποπτο ή αν πρόκειται για ένα τραγικό δυστύχημα.

Το βιογραφικό του Τζορτζ Μπάλντοκ

O Τζορτζ Μπάλντοκ γεννήθηκε στο Μπάκιγχαμ της Αγγλίας στις 9 Μαρτίου 1993 και είχε ελληνικές ρίζες από την πλευρά του πατέρα του. Ήταν διεθνής με την Εθνική Ελλάδας, έχοντας κάνει το ντεμπούτο του το 2022. Αγωνίστηκε συνολικά σε 12 παιχνίδια με τη Γαλανόλευκη, ενώ τον Μάιο του 2022 εντάχθηκε στον Παναθηναϊκό με συμβόλαιο έως το 2027.

Ο ξαφνικός χαμός του αφήνει ένα τεράστιο κενό, όχι μόνο στο ελληνικό ποδόσφαιρο, αλλά και στην οικογένεια και τους φίλους του, που θα θυμούνται πάντα το χαμόγελό του και το πάθος του για το άθλημα.

 

Πηγή: ertnews.gr

Σχετικά άρθρα

ΕΛΛΑΔΑ

Ο Κώστας Συνολάκης, καθηγητής Φυσικών Καταστροφών, μίλησε στο ΕΡΤNews, στην εκπομπή ΣΥΝΔΕΣΕΙΣ στους δημοσιογράφους Χριστίνα Βίδου και Κώστα Παπαχλιμίντζο. Ο καθηγητής τόνισε τη σημασία...

ΕΛΛΑΔΑ

Ελεύθερος  αφέθηκε με εντολή εισαγγελέα ο υπεύθυνος εργολάβος του έργου στο ξενοδοχείο όπου βρήκε τραγικό θάνατο χθες το πρωί 31χρονος εργάτης. Ο εργολάβος είχε...

ΕΛΛΑΔΑ

Μία 13χρονη μαθήτρια στον Βόλο κατηγορείται για κλοπή μοτοποδηλάτου και οδήγηση χωρίς δίπλωμα. Φορώντας κουκούλα full face, έκλεψε το μηχανάκι ενός 50χρονου, ο οποίος,...

ΕΛΛΑΔΑ

Ένα σοκαριστικό επεισόδιο βίας, που θα μπορούσε να πάρει θλιβερή τροπή, εκτυλίχθηκε το μεσημέρι της Τετάρτης στο Ρέθυμνο. Σύμφωνα με πληροφορίες της ΕΡΤ Χανίων,...

Copyright © 2020 Updatetimes.gr