Connect with us

Hi, what are you looking for?

ΕΛΛΑΔΑ

Έρευνα σε εξέλιξη για τη δολοφονία της 84χρονης στα Καμένα Βούρλα – Οι πρώτες ενδείξεις

Σοκ έχει προκαλέσει στα Καμένα Βούρλα η είδηση της δολοφονίας μίας 84χρονης γυναίκας, η οποία βρέθηκε μαχαιρωμένη στο διαμέρισμά της το περασμένο Σάββατο. Η άτυχη γυναίκα εντοπίστηκε από την αστυνομία ύστερα από ανησυχία των οικείων της, καθώς δεν είχε δώσει σημεία ζωής από την Παρασκευή.

Η 84χρονη βρέθηκε νεκρή, πεσμένη στο πάτωμα σε μια λίμνη αίματος με μία μαχαιριά στην πλάτη. Στο σημείο εντοπίστηκαν ίχνη από αίμα που είχε πατηθεί από παπούτσια, γεγονός που ωθεί τις αρχές να ερευνήσουν τη φύση των πατημασιών. Εντύπωση προκαλεί ότι η πόρτα του σπιτιού της δεν έφερε ίχνη παραβίασης, στοιχείο που οδηγεί στο συμπέρασμα πως ο δράστης ήταν γνωστός του θύματος και πιθανότατα η ίδια του άνοιξε την πόρτα.

Η ηλικιωμένη διέμενε μόνιμα στη Λιβαδειά, ενώ το σπίτι στα Καμένα Βούρλα ήταν το εξοχικό της. Πληροφορίες αναφέρουν πως η 84χρονη είχε σημαντική περιουσία και φέρεται να είχε εκμυστηρευτεί σε γείτονά της ότι είχε διαφορές με συγγενικά της πρόσωπα λόγω κληρονομικών ζητημάτων. Οι συγκεκριμένοι συγγενείς ελέγχθηκαν από τις αρχές, όμως φαίνεται πως έχουν ισχυρό άλλοθι για τη συγκεκριμένη ημέρα.

Μιλώντας για την υπόθεση, ο επίτιμος πρόεδρος της ένωσης αστυνομικών υπαλλήλων Ν/Α Αττικής, Γιώργος Καλλιακμάνης, ανέφερε: «Η σκηνή του εγκλήματος ήταν ιδιαίτερα αποτρόπαια. Η γυναίκα βρέθηκε νεκρή με μαχαιριά στην πλάτη. Το κλειδί ήταν τοποθετημένο από την εσωτερική πλευρά της πόρτας, κάτι που δείχνει ότι άνοιξε στον δράστη. Βρέθηκαν επίσης αίματα και πατημασιές από αντρικά παπούτσια, ενώ τα μαχαίρια που υπήρχαν στο σπίτι ελέγχονται για το αν χρησιμοποιήθηκε κάποιο από αυτά στο έγκλημα».

Επιπλέον, ο κ. Καλλιακμάνης σημείωσε πως βρέθηκε το πορτοφόλι της 84χρονης, το οποίο περιείχε χρήματα, γεγονός που δείχνει ότι ο δράστης δεν είχε κίνητρο τη ληστεία, αλλά αναζητούσε κάτι άλλο. Οι έρευνες για τον εντοπισμό του δράστη συνεχίζονται με εντατικούς ρυθμούς.

Ο πρόεδρος της κοινότητας Καμένων Βούρλων, Δημήτρης Λιακόπουλος, εξέφρασε τον προβληματισμό της τοπικής κοινωνίας λέγοντας: «Είναι πρωτόγνωρο για εμάς να ζούμε τέτοιες καταστάσεις. Όλοι είμαστε συντετριμμένοι. Η άτυχη γυναίκα είχε αγοράσει το εξοχικό της πριν από περίπου δέκα χρόνια και τον τελευταίο χρόνο διέμενε εδώ σχεδόν μόνιμα. Ελπίζουμε να βρεθεί ο δράστης το συντομότερο δυνατόν, γιατί τέτοια εγκλήματα δεν έχουν θέση στην κοινωνία μας».

Η έρευνα βρίσκεται σε πλήρη εξέλιξη, με τις Αρχές να προσπαθούν να ρίξουν φως στα αίτια του εγκλήματος, ενώ αναμένεται να εξεταστούν κι άλλοι μάρτυρες από τον στενό κύκλο της 84χρονης.

 

Πηγή: ertnews.gr

Σχετικά άρθρα

ΕΛΛΑΔΑ

Στην ανεύρεση του πτώματος του ίδιου του του παιδιού, βρέθηκε ένας ηλικιωμένος άνδρας το μεσημέρι της Κυριακής (13/10) σε χωριό του Δήμου Αγίου Βασιλείου...

ΕΛΛΑΔΑ

Η παρατεταμένη ανομβρία των προηγούμενων μηνών, οι ελάχιστες βροχοπτώσεις  από τις αρχές φθινοπώρου και οι ισχυροί άνεμοι παρατείνουν την επικινδυνότητα εκδήλωσης πυρκαγιών.  Παρά το...

ΕΛΛΑΔΑ

Σήμερα Δευτέρα, 14 Οκτωβρίου, σύμφωνα με το εορτολόγιο τιμάται η μνήμη των Μεγαλομαρτύρων Γερβασίου και Ναζαρίου, Οσίου Ιγνατίου επισκόπου Μηθύμνης. Τα ονόματα που γιορτάζουν σήμερα είναι τα εξής: Γερβάσιος, Γερβασία, Ναζάριος,...

ΕΛΛΑΔΑ

Το αμαξοστάσιο των Αχαρνών επισκέφτηκε ο υπουργός Υποδομών και Μεταφορών Χρήστος Σταϊκούρας, διότι σήμερα ξεκινούν δρομολόγια επιπλέον 35 νέα λεωφορεία που θα εξυπηρετούν περιοχές...

Copyright © 2020 Updatetimes.gr