Connect with us

Hi, what are you looking for?

LIFESTYLE

Στράτος Τζώρτζογλου: “Ήταν μια μαύρη περίοδος, κράτησε 2 χρόνια, νόμιζα θα πεθάνω”

“Δεν έβγαινα, ήμουν κλεισμένος στο σπίτι μέσα, ούτε συνεντεύξεις έδινα, ούτε τίποτα”, εξομολογείται ο Στράτος Τζώρτζογλου.

Για την περίοδο που πέρασε κατάθλιψη, πώς την βίωσε και πώς την ξεπέρασε, μίλησε ο Στράτος Τζώρτζογλου στο Πρωινό και τον Γιώργο Λιάγκα.

«Ήταν μια πολύ μαύρη περίοδος. Κράτησε γύρω στα δύο χρόνια. Ήμουν σε μία φάση που νόμιζα ότι θα τελειώσω, θα πεθάνω. Είχε μείνει μόνο ένα πολύ μικρό παραθυράκι από μακριά. ότι ίσως έρθει βοήθεια από πάνω, από τον Θεό.

Η μόνη αξία που μου είχε μείνει σταθερή ήταν ότι πιστεύω στον Θεό και ότι κατά κάποιο τρόπο, αν θελήσει θα μπορέσει να με βοηθήσει, γιατί εγώ δεν μπορώ να λάβω ούτε την αυλογία. Δηλαδή, ακόμα και ο Χριστός να κατέβει και να μου έλεγα «πίστεψε, ζήσε», δεν μπορούσα να το πιστέψω.

Το μόνο που έκανα ήταν να διαβάζω λίγο. Δεν ήθελα ούτε να δουλέψω, ούτε τίποτα», εξομολογήθηκε ο Στράτος Τζώρτζογλου και πρόσθεσε.

«Πήρα θεραπεία, την οποία ολοκλήρωσα. Τώρα είμαι στην καλύτερη φάση της ζωής μου, πολύ καλύτερα από ό,τι ήμουν πριν. Πέρασα αυτή τη μαύρη περίοδο και μπόρεσα να εκτιμήσω τις ευλογίες που είχα στη ζωή μου».

«Τότε μου στάθηκε η Σοφία, η μαμά της που εκείνη την περίοδο είχε έρθει και στο σπίτι τρεις μήνες, η πρώην γυναίκα μου η Μαρία και ο γιος μου ο Αλκιβιάδης. Δεν έβγαινα, ήμουν κλεισμένος στο σπίτι μέσα, ούτε συνεντεύξεις έδινα, ούτε τίποτα. Κάποια στιγμή έγινε το κλικ και έγινα καινούριος», ανέφερε χαρακτηριστικά ο Στράτος Τζώρτζογλου.

Πηγή: zappit.gr

Σχετικά άρθρα

LIFESTYLE

Στο Πρωινό και τον Θάνο Βάγιο μίλησε ο Στέλιος Διονυσίου, σχετικά με τον πλειστηριασμό της πολυτελούς μεζονέτας του στη Φιλοθέη. Όπως εξήγησε ο ίδιος,...

LIFESTYLE

«Η μητέρα μου με ρωτούσε συχνά αν δεχόμουν bullying για την καταγωγή μας, αλλά δεν της έλεγα τίποτα, το κρατούσα μέσα μου», είπε ο...

LIFESTYLE

Εντύπωση προκάλεσαν όσα εξομολογήθηκε χθες η Μαρία Ιωαννίδου στο Happy Day για τη σχέση που διατηρούσε με τον Γιώργο Νταλάρα. Η τότε σύντροφός του,...

LIFESTYLE

«Αποκλείεται να τα έχει ακούσει αυτά στη Νέα Υόρκη», είπε ο Δημήτρης Παπανώτας για τον Στέφανο Κασσελάκη. Δηλώσεις στο Πρωινό έκανε ο Δημήτρης Παπανώτας,...

Copyright © 2020 Updatetimes.gr