Connect with us

Hi, what are you looking for?

ΕΛΛΑΔΑ

Βελτιωμένος ο καιρός την Πέμπτη – Η αναλυτική πρόγνωση (βίντεο)

Την Πέμπτη ο καιρός θα είναι βελτιωμένος και από πλευράς φαινομένων και θερμοκρασιακά, με μικρή άνοδο ως προς τις μέγιστες.

Αυξημένες νεφώσεις προβλέπονται στο Αιγαίο, με ασθενείς τοπικές βροχές στα περισσότερα νησιά, το απόγευμα θα σταματήσουν. Στην υπόλοιπη χώρα η μέρα θα ξεκινήσει με αίθριο καιρό και ήλιο. Σταδιακά όμως και από τα δυτικά θα αναπτυχθούν νεφώσεις, οι οποίες θα είναι και αυξημένες και θα επεκταθούν στο μεγαλύτερο μέρος της χώρας. Αυτή η συννεφιά θα προκαλέσει ασθενείς και τοπικές βροχές στα δυτικά, κυρίως στο Ιόνιο και στη δυτική Πελοπόννησο, με μικρότερη πιθανότητα να βρέξει λίγο στην Ήπειρο και δυτική Στερεά Ελλάδα.

Το πρωί αναμένονται αρνητικές ελάχιστες τιμές και ισχυρός παγετός. Το μεσημέρι όμως η θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή άνοδο, θα πλησιάσει τους 11 βαθμούς Κελσίου στα κεντρικά και βόρεια, 12-14 βαθμούς Κελσίου στα υπόλοιπα ηπειρωτικά και μέχρι 13-15 βαθμούς Κελσίου το θερμόμετρο στο νότιο Αιγαίο.

Οι άνεμοι θα πνέουν σε βόρειες διευθύνσεις 4-6 μποφόρ. Το πρωί στα Δωδεκάνησα θα πνέουν ενισχυμένοι βοριάδες 7-8 μποφόρ, αλλά σταδιακά θα εξασθενήσουν.

Στην Αττική η μέρα θα ξεκινήσει με αρκετό ήλιο. Από το μεσημέρι και στη συνέχεια όμως προβλέπεται αυξημένη συννεφιά. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 2 έως 13 βαθμούς Κελσίου και οι άνεμοι βορειοδυτικοί 3-5 πρόσκαιρα 6 μποφόρ, το απόγευμα θα υποχωρήσουν και θα στραφούν σε νοτιοδυτικούς.

Στη Θεσσαλονίκη προβλέπεται ηλιοφάνεια με αραιή συννεφιά, η οποία θα πυκνώσει από το απόγευμα και στη συνέχεια. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 1 έως 11 βαθμούς Κελσίου και στον Θερμαϊκό θα πνέει βορειοδυτικός άνεμος 3-5 τοπικά το πρωί 6 μποφόρ.

Σχετικά άρθρα

ΕΛΛΑΔΑ

Συνεχίζεται η πτωτική πορεία στις διεθνείς τιμές του πετρελαίου, παρά την εμπόλεμη κατάσταση στη Μέση Ανατολή και το ρωσο ουκρανικό μέτωπο. Στη χώρα μας...

ΕΛΛΑΔΑ

Μεταβολή του καιρού προβλέπεται την Κυριακή και τη Δευτέρα σύμφωνα με τη μετεωρολόγο της ΕΡΤ Αναστασία Τυράσκη, με βροχές και καταιγίδες κυρίως στα βόρεια,...

ΕΛΛΑΔΑ

Μια οικογενειακή τραγωδία εκτυλίχθηκε στο Πέραμα της Κέρκυρας, όπου μία 49χρονη γυναίκα ομολόγησε ότι μαχαίρωσε θανάσιμα τον 68χρονο σύζυγό της. Η 11χρονη κόρη του...

ΕΛΛΑΔΑ

Ο Παναθηναϊκός βρήκε ρυθμό στη διάρκεια του ημιτελικού του Super Cup της Ρόδου, δεν αντιμετώπισε προβλήματα (81-68) και είναι έτοιμος να διεκδικήσει τον πρώτο...

Copyright © 2020 Updatetimes.gr