Connect with us

Hi, what are you looking for?

LAST UPDATE

Πόλεμος στην Ουκρανία: Ισχυρές εκρήξεις στο Κίεβο – Οι Ρώσοι σφυροκοπούν ανελέητα την πρωτεύουσα (βίντεο)

Οι ρωσικές δυνάμεις σφυροκοπούν την πρωτεύουσα της Ουκρανίας, Κίεβο, όπως φαίνεται από τις μαρτυρίες και τις εικόνες ισχυρών εκρήξεων ακόμα και στο κέντρο της πόλης. Το MEGA και ο Μαρίνος Αλειφέρης βρίσκονται στο Κίεβο και μεταδίδουν τις τελευταίες πληροφορίες.

Οι σειρήνες από το πρωί έχουν ηχήσει 4 φορές και ο τρόμος παραμένει την πρωτεύουσα της Ουκρανίας, το Κίεβο.

Οι εκρήξεις είναι συνεχείς και ο κόσμος σπεύδει στα καταφύγια. Στην περιοχή γύρω από το Κίεβο έγινε μία σκληρή μάχη μεταξύ Ρώσων και Ουκρανών, με αποτέλεσμα ένα ρωσικό φορτηγό γεμάτο με πυρομαχικά, και σφαίρες για καλάσνικοφ, προσπάθησε να περάσει από ένα checkpoint, να ανατιναχθεί. Στο δρόο υπάρχουν υπολείμματα από τις μάχες, με σφαίρες και γιλέκα στρατιωτών να εκτείνονται κατά μήκος των δρόμων.

Η κίνηση στο Κίεβο είναι μειωμένη, με πολίτες να κινούνται με προσοχή στον δρόμο. Για μία απόσταση 3 χιλιομέτρων οι έλεγχοι είναι συνεχείς από τον ουκρανικό στρατό.

«Ουκρανοί εθνικιστές έβαλαν φωτιά στο πυρηνικό εργοστάσιο», υποστηρίζει η Ρωσία
Το υπουργείο Άμυνας της Ρωσίας αναφέρει πως οι Ουκρανοί εθνικιστές διενέργησαν την επίθεση στη Ζαπορίζια προκειμένου να κατηγορήσουν μετέπειτα την Ρωσία.

Οι ρωσικές αρχές κάνουν λόγο για αδυναμία του Ουκρανού προέδρου, Βολοντίμιρ Ζελένσκι ,να ελέγξει την κατάσταση, και θεωρούν ότι η κατάσταση στο μέτωπο είναι καταστροφική.

Επιπλέον, οι Ρώσοι υποστηρίζουν από την πλευρά τους ότι θέλουν έναν γρήγορο διακανονισμό, για την διάνοιξη ανθρωπιστικών οδών.

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΑΠΕ ΜΠΕ

Σχετικά άρθρα

ΚΟΣΜΟΣ

Τη λίστα της Ρωσίας με τις χώρες που επιβάλλουν «καταστροφικές συμπεριφορές αντίθετες με τις ρωσικές πνευματικές και ηθικές αξίες», ανάμεσα στις οποίες βρίσκονται Ελλάδα...

ΚΟΣΜΟΣ

Εκατοντάδες μέλη της Χεζμπολάχ τραυματίστηκαν το απόγευμα της Τρίτης σε προάστιο της Βηρυτού και σε άλλα σημεία στο νότιο Λίβανο, μετά από έκρηξη των...

ΚΟΣΜΟΣ

Οποιεσδήποτε συγκεκριμένες αποφάσεις σχετικά με τη χρήση πυραύλων μεγάλου βεληνεκούς από την Ουκρανία εντός ρωσικού εδάφους πρέπει να ληφθούν από τους συμμάχους χωριστά ο...

ΚΟΣΜΟΣ

Οποιεσδήποτε συγκεκριμένες αποφάσεις σχετικά με τη χρήση πυραύλων μεγάλου βεληνεκούς από την Ουκρανία εντός ρωσικού εδάφους πρέπει να ληφθούν από τους συμμάχους χωριστά ο...

Copyright © 2020 Updatetimes.gr