Connect with us

Hi, what are you looking for?

ΚΟΣΜΟΣ

Ουκρανός αξιωματούχος: Ο Σοϊγκού υπέστη καρδιακή προσβολή μετά από «επίθεση» του Πούτιν

Ένας σύμβουλος της ουκρανικής κυβέρνησης, o Αντόν Γκεραστσένκο, υποστήριξε σήμερα ότι ο Ρώσος υπουργός Άμυνας Σεργκέι Σοϊγκού υπέστη καρδιακή προσβολή, αφού κατηγορήθηκε από τον Ρώσο πρόεδρο για την αποτυχία της εισβολής να επιτύχει τους στόχους της.

O Γκεραστσένσκο υποστηρίζει ότι ο Ρώσος υπουργός Άμυνας, ο οποίος από τις 11 Μαρτίου έχει εμφανιστεί μόλις μία φορά δημόσια, νοσηλεύεται σε στρατιωτικό νοσοκομείο έπειτα από τη σκληρή κριτική που δέχτηκε από τον πρόεδρο Πούτιν.

Ο Γκεραστσένκο δήλωσε: “Η καρδιακή προσβολή του Σοϊγκού συνέβη μετά από μια σκληρή κατηγορία του Πούτιν για πλήρη αποτυχία της εισβολής στην Ουκρανία”, μεταδίδει η Daily Mail.


Ο Σοϊγκού, δεν έχει εμφανιστεί δημόσια από τις 11 Μαρτίου, τροφοδοτώντας τις εικασίες για το πού βρίσκεται, ενώ το Κρεμλίνο έχει κατηγορηθεί ότι πλαστογράφησε ένα βίντεο που τον δείχνει σε βιντεοκλήση με τον Πούτιν στις 24 Μαρτίου.

Στα πλάνα που δημοσιεύθηκαν την Πέμπτη από το κρατικό πρακτορείο ειδήσεων RIA, μια εικόνα του Σοϊγκού εμφανίζεται μυστηριωδώς στην επάνω αριστερή γωνία μιας διαχωρισμένης οθόνης βίντεο που είχε στηθεί μπροστά από τον Πούτιν, καθώς ο Ρώσος πρόεδρος μιλούσε στη Διάσκεψη Ασφαλείας του.

Τις στιγμές πριν εμφανιστεί η εικόνα του Σοϊγκού, η οθόνη του είναι μαύρη και η εικόνα κουνιέται για μερικά δευτερόλεπτα – παρά το γεγονός ότι όλοι οι άλλοι αξιωματούχοι εμφανίζονται καθαρά στην οθόνη από την αρχή της κλήσης. Το κλιπ δεν περιείχε ήχο ούτε έδειχνε τον Σοϊγκού να μιλάει.

Σχετικά άρθρα

ΚΟΣΜΟΣ

Ο τούρκος πρόεδρος Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν ζήτησε να συναντηθεί με τον σύρο ομόλογό του Μπασάρ αλ Άσαντ στη Νέα Υόρκη, στο περιθώριο των εργασιών...

ΚΟΣΜΟΣ

Η πριγκίπισσα της Ουαλίας εμφανίστηκε δημόσια για πρώτη φορά από τότε που ανακοίνωσε ότι ολοκλήρωσε τη χημειοθεραπεία της. Η Κέιτ και ο σύζυγός της,...

ΚΟΣΜΟΣ

Μια ρωσική επίθεση κατά τη διάρκεια της νύχτας εναντίον κτιριακών συγκροτημάτων στο Χάρκοβο είχε ως αποτέλεσμα να τραυματιστούν 21 άνθρωποι χθες το βράδυ, εκ...

ΚΟΣΜΟΣ

Η αστυνομία της Μαλαισίας ανακοίνωσε χθες Σάββατο πως συνέλαβε συνολικά 355 ανθρώπους στο πλαίσιο έρευνας που διενεργεί για εκατοντάδες επιθέσεις σωματικής ή/και σεξουαλικής κακοποίησης...

Copyright © 2020 Updatetimes.gr