Connect with us

Hi, what are you looking for?

ΕΛΛΑΔΑ

Iron Maiden: Γιατί ο Dickinson διέκοψε το «The Number of the Beast»

«Φωτιά» στην Αθήνα έβαλαν οι Iron Maiden από το Ολυμπιακό Στάδιο που είναι ασφυκτικά γεμάτο με φίλους της ιστορικής μπάντας από όλη την Ελλάδα.

Το άσχημο της βραδιάς ήταν ένα περιστατικό που έκανε έξαλλο τον Bruce Dickinson, με αποτέλεσμα να χαλάσει τη ροή της συναυλίας. Συγκεκριμένα, στη διάρκεια του τραγουδιού «The Number of the Beast» κάποιος άναψε καπνογόνο, κάτι που προκάλεσε την έκρηξη του Dicknson. «You fcking cnt I’m singing» ακούγεται στο βίντεο που κάνει τον γύρο του διαδικτύου.

Συγκεκριμένα, το δημοφιλή συγκρότημα που έχει κατακτήσει τα πλήθη σε όλο τον κόσμο «πάτησε» στη σκηνή του ΟΑΚΑ λίγο μετά τις 21:00 και ενώ ο κόσμος που βρίσκεται στο στάδιο, φώναζε ρυθμικά το όνομα του συγκροτήματος.

Να θυμίσουμε πως αυτό το show έχουν ήδη δει σχεδόν δύο εκατομμύρια άνθρωποι σε όλο τον κόσμο και το έχουν αγκαλιάσει οι θαυμαστές και τα μέσα μαζικής ενημέρωσης, καθώς πρόκειται για το πιο θεαματικό show στη μέχρι τώρα πορεία του συγκροτήματος, με μια set list αγαπημένων κομματιών από τις προηγούμενες δεκαετίες.

Το show του 2022 έχει και μια μικρή γεύση από το νέο στούντιο άλμπουμ «Senjutsu» των Maiden – το οποίο έκανε το ντεμπούτο του στη θέση νούμερο 1 στην Ελλάδα και παίζεται ζωντανά για πρώτη φορά.

Τέλος, τη μεγάλη συναυλία άνοιξε λίγο μετά τις 18:30 το συγκρότημα Lord of The Lost ενώ στην συνέχεια μέχρι να βγουν επί σκηνής οι Iron Maiden, το συγκρότημα Airbourne ξεσήκωσε τον κόσμο.

Σχετικά άρθρα

LIFESTYLE

Ο Κώστας Λεφάκης μετέφερε τις εβδομαδιαίες αστρολογικές του προβλέψεις και μίλησε για τα όσα θα φέρει η νέα εβδομάδα στα 12 ζώδια. 5 από...

LIFESTYLE

Ο Σωτήρης Τσαφούλιας βρέθηκε καλεσμένος της Σίσσυς Χρηστίδου, το πρωινό του Σαββάτου, στο πλατό της εκπομπής «Χαμογέλα και πάλι» στο MEGA. Μέσα σε όλα,...

LIFESTYLE

“Δεν θα την πείσουμε. Παρ’ όλα αυτά, την αγαπάμε, είτε μιλάει είτε δεν μιλάει. Είναι πολύ γλυκό παιδί”. Στα γυρίσματα της κινηματογραφικής ταινίας «Τι...

LIFESTYLE

Έπειτα από μια μικρή τηλεοπτική παύση, το The Voice επανήλθε στην μικρή μας οθόνη το βράδυ του Σαββάτου μέσα από τη συχνότητα του ΣΚΑΪ....

Copyright © 2020 Updatetimes.gr