Connect with us

Hi, what are you looking for?

ΕΛΛΑΔΑ

Γάλλος εφοριακός δολοφονήθηκε κατά τη διάρκεια ελέγχου σε έμπορο αντικών

Ένας Γάλλος εφοριακός σκοτώθηκε κατά τη διάρκεια ελέγχου στο σπίτι ενός εμπόρου μεταχειρισμένων ειδών, ανακοίνωσε η αστυνομία.

Οι αστυνομικοί βρήκαν το θύμα ξαπλωμένο στο πάτωμα και τη συνάδελφό του δεμένη σε μια καρέκλα στην ιδιοκτησία του εμπόρου στο μικρό βόρειο χωριό Bullecourt. Ο 43χρονος εφοριακός φέρεται να μαχαιρώθηκε μέχρι θανάτου.

Το σώμα του εμπόρου ανακαλύφθηκε με τραύματα από σφαίρες σε ένα απομακρυσμένο κτίριο. Η τοπική εισαγγελία λέει ότι αυτοπυροβολήθηκε.

Ο 46χρονος επιχειρηματίας συνέλεγε αντικείμενα από ιδιωτικές κατοικίες και παλιά αυτοκίνητα για να τα μεταπωλήσει, σύμφωνα με τον Éric Bianchin, δήμαρχο του Bullecourt, ενός χωριού 250 κατοίκων νοτιοανατολικά του Arras.

«Δεν είχα ποτέ κανένα πρόβλημα μαζί του», είπε ο δήμαρχος στα γαλλικά ΜΜΕ, προσθέτοντας ότι είχε φτάσει στο χωριό τέσσερα χρόνια πριν.

Ωστόσο, προφανώς προέκυψε πρόβλημα κατά τη συζήτησή του με την ομάδα της εφορίας που είχε πάει στο σπίτι του τη Δευτέρα για να ελέγξει τα βιβλία του.

Όταν ο συναγερμός σήμανε «από μάρτυρα» νωρίς το απόγευμα της Δευτέρας, οι υπηρεσίες έκτακτης ανάγκης έφτασαν στο αγρόκτημα για να βρουν τον επιθεωρητή και τον ιδιοκτήτη της φάρμας νεκρούς.

Ο επιθεωρητής που σκοτώθηκε «έκανε τη δουλειά του» αλλά «δεν επέστρεψε ποτέ», δήλωσε ο Γάλλος υπουργός Δημοσίων Λογαριασμών Γκαμπριέλ Ατάλ, ο οποίος επισκέφτηκε τους συναδέλφους του νεκρού επιθεωρητή την Τρίτη.

Η επιζώσα συνάδελφός του νοσηλεύεται για σοκ.

Σχετικά άρθρα

ΚΟΣΜΟΣ

Λεωφορείο που μετέφερε μαθητές έπιασε σήμερα φωτιά στα περίχωρα της Μπανγκόκ, με αποτέλεσμα αρκετοί άνθρωποι να χάσουν τη ζωή τους, όπως ανακοίνωσε η πρωθυπουργός...

ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Τέλος εποχής. Ο Αντρές Ινιέστα φαίνεται πως έχει αποφασίσει να αποσυρθεί από την ενεργό δράση, έπειτα από 22 χρόνια στο επαγγελματικό ποδόσφαιρο. Αυτό αναφέρουν...

ΚΟΣΜΟΣ

Το Ιράν εκτόξευσε βαλλιστικούς πυραύλους προς το Ισραήλ, ανακοίνωσε ο ισραηλινός στρατός. Ο στρατός έδωσε εντολή στους πολίτες να πάνε σε καταφύγια. Σειρήνες προειδοποίησης...

ΚΟΣΜΟΣ

Τουλάχιστον 7 άμαχοι έχασαν τη ζωή τους σε πλήγμα των ρωσικών δυνάμεων σήμερα το πρωί κοντά σε αγορά στο κέντρο της Χερσώνας, της μεγαλούπολης...

Copyright © 2020 Updatetimes.gr