Connect with us

Hi, what are you looking for?

LAST UPDATE

Συνεχίζεται ο έλεγχος στα οικονομικά της Kιβωτού του Κόσμου – Εξετάζονται 11 άτομα (video)

«Φύλλο και φτερό» κάνει ο οικονομικός εισαγγελέας τα οικονομικά της «Κιβωτού του Κόσμου», δύο σχεδόν εβδομάδες μετά την αποκάλυψη των καταγγελιών εναντίον υψηλόβαθμων στελεχών της ΜΚΟ για κακοποιήσεις ανηλίκων και οικονομικές ατασθαλίες.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, έχει δοθεί από τον εισαγγελέα εντολή στην Οικονομική Αστυνομία να πραγματοποιήσει έρευνες για τέσσερα  οικονομικά αδικήματα.

Όπως έγινε γνωστό αναμένεται να εξεταστούν τουλάχιστον 11 άτομα, τα οποία είχαν ηγετικό ρόλο στην «Κιβωτό του Κόσμου» για να δουν οι αρχές σε ποια από αυτά ενδεχομένως να εμπλέκονται.

Το Σαββατοκύριακο είχαμε την αντίδραση από τον δικηγόρο του πατρός Αντωνίου, Θρασύβουλο Κονταξή, οποίος ανέφερε ότι θα κινηθεί νομικά σήμερα απευθυνόμενος Άρειο Πάγο προκειμένου να καταθέσει έγκληση σε σχέση με την απόφαση, η οποία ελήφθη και απαγορεύει στον πατέρα Αντώνιο να έχει οποιαδήποτε σχέση με την ΜΚΟ.

Το Σάββατο υποστηρικτές της παλιάς διοίκησης της οργάνωσης ανάρτησαν βίντεο στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, όπου πλέον διαχειρίζονται φίλοι υποστηρικτές της Κιβωτού του Κόσμου, που πλέον έχει μετονομαστεί σε «Υποστηρικτές της Κιβωτού». Τόσο οι δικηγόροι του ιερέα όσο και οι υποστηρικτές του υποστήριξαν ότι ο πατέρας Αντώνιος η πρεσβυτέρα του και το παιδί τους διανυκτέρευσαν σε αυτοκίνητο.

Ο πατέρας Αντώνιος, εδώ και μέρες φαίνεται να φιλοξενείται σε σπίτι συγγενικού του προσώπου, μέχρι να αποφανθεί τελικά η Δικαιοσύνη τι ακριβώς έχει συμβεί στη συγκεκριμένη περίπτωση.

Πηγή: ertnews.gr

Φωτογραφία: EUROKINISSI/ΤΑΤΙΑΝΑ ΜΠΟΛΑΡΗ

Σχετικά άρθρα

LIFESTYLE

Ένα μέρος από όσα κατέθεσε η Παναγιώτα Βλαντή ως μάρτυρας υπεράσπισης στη δίκη του πατρός Αντωνίου μετέδωσε η εκπομπή Buongiorno το πρωινό της Παρασκευής (27/9). Ο δημοσιογράφος,...

ΕΛΛΑΔΑ

Για τόνους λάσπης έκανε λόγο η πρεσβυτέρα Σταματία Γεωργαντή, καταθέτοντας ως μάρτυρας υπεράσπισης στην υπόθεση καταγγελιών για κακοποιητικές συμπεριφορές σε βάρος ανηλίκων τροφίμων της «Κιβωτού του...

ΕΛΛΑΔΑ

Η ελληνική δικαιοσύνη έχει στα χέρια της δικογραφία – μαμούθ για διασυνοριακή απάτη που οδήγησε σε απώλεια εσόδων ΦΠΑ άνω των 10 εκατομμυρίων ευρώ...

ΕΛΛΑΔΑ

Στο «σκαμνί» του Μικτού Ορκωτού Δικαστηρίου της Αθήνας στέλνει το αρμόδιο δικαστικό συμβούλιο τον ιδρυτή της οργάνωσης «Κιβωτός του Κόσμου» Αντώνιο Παπανικολάου για το...

Copyright © 2020 Updatetimes.gr