ΕΛΛΑΔΑ

Έδεσσα: Λάδι μοριακής κουζίνας σε διάφορες γεύσεις για εκλεπτυσμένους ουρανίσκους

Στην Έδεσσα, το λάδι για μοριακή κουζίνα σε διάφορες γεύσεις, έχει κλέψει τις εντυπώσεις.  Πρόκειται για ένα αρωματικό ελαιόλαδο, με εκχύλισμα μαντζουράνας και δενδρολίβανου, αλλά και φρέσκο βασιλικό, θυμάρι και λεμόνι, που απευθύνεται σε εκπλεπτυσμένους ουρανίσκους.

Σύμφωνα με την κα Ιωάννα Διαμαντή , ελαιοπαραγωγό, ο εμπλουτισμός του γίνεται απευθείας από το νωπό φυτό με φυσική διαδικασία εκχύλισης.

Το προϊόν δεν χάνει τη γεύση και το άρωμά του, αναβαθμίζει το πιάτο, μπορεί να χρησιμοποιηθεί και ως άρτυμα και εξάγεται και στο εξωτερικό.

Πηγή: ertnews.gr

 

Πηγή: ertnews.gr

Σχετικά άρθρα

ΚΟΣΜΟΣ

Το υπουργείο Εξωτερικών του Ιράν κάλεσε τον πρεσβευτή της Αυστραλίας στην Τεχεράνη. Αφορμή στάθηκε αυτό που χαρακτηρίζει ως “προκατειλημμένη στάση” της Αυστραλίας στην πυραυλική...

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Για το κλίμα που επικρατεί στον ΣΥΡΙΖΑ αναφέρθηκε μιλώντας στην εκπομπή Update και τον δημοσιογράφο Κώστα Λασκαράτο η πρώην εκπρόσωπος Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ Βούλα...

ΚΟΣΜΟΣ

«Είναι επιτακτική ανάγκη για τις ΗΠΑ να στηρίξουν το Ισραήλ στην άμυνά του», φέρεται να δήλωσε η Αντιπρόεδρος των ΗΠΑ, Κάμαλα Χάρις και υποψήφια...

ΚΟΣΜΟΣ

Η Βηρυτός ετοιμάζεται για μια μακρά και μάλλον δύσκολη νύχτα. Όπως μετέδωσε η απεσταλμένη του ΕΡΤNews, Αλεξία Καλαϊτζή, πρώτη φορά τους τελευταίους μήνες κλείνει...

Copyright © 2020 Updatetimes.gr

Exit mobile version